Mer i dybden på twitter

Vi følger twitter, og søker opp Hans Petter Hansen, som er blogger og fokuserer på sosiale medier, han jobber også som rådgiver i Geelmuyden Keese.  Han følger 1748 personer, og har over 10.000 tweets.

Det vil være relevant for meg å følge mange av disse 1700 personene, grunnet at disse personene tweeter relevante meldinger, ettersom Hans Petter Hansen legger til likesinnede personer.

Jeg søkte opp profilen hans ettersom dette er en del av oppgaven, ved å trykke på navnet,  og lese ut informasjonen fra profilen hans.

For at noen skal følge deg på twitter kreves det at man når en målgruppe, og samt man selv er nok interessert i emnet for å kunne lage gode tweets som er interessante for målgruppen. Man må derfor sette seg et mål, og et emne å tweete om, om man holder seg innenfor emnet vil man få flere målgruppere. Det handler mer om kvalitet enn kvantitet, men det er viktig å være aktiv på tiwtter for å holde på følgerene.

Twitter har en funksjon for lister, hvor man kan legge til personer som blogger om Sosiale Medier, på den måten kan man abonnere på tweets av de personene man har valgt å følge.

Twitter har muligheter for mobilstøtte, og man kan laste ned en twitter app på ulike OS.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s